TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...
MEDA Forum in Barcelona 27 / 11 / 2015,

E Premte, 27 Nentor 2015

 MEDA forum, takim i pervitshem i dhomave te tregtise te Mesdheut. Presidenti i ketyre dhomave eshte nje ze i fuqishem per forcimin ekonomik te ketij rajoni potencial, gjeti vend dhe fond (per gjate 8 viteve)per te perfshire nje dite te plote, ne axhenden treditore te MEDA-s, per grate sipermarrese mesdhetare, te grupuara ne koalicionin AFAEMME, 34 shoqata nacionale per gruan ne biznes, ku shoqata jone eshte qe ne krijim te ketij bashkimi. Ttemat dhe spikeret jane te kombinuara me tematike: organizative, financiare, psikologjike, kulturore etj. Nė nje nga panelet ishim edhe ne, nje zė i besueshem dhe i respektuar nga te gjithe pjesemarreset! Barcelone, 27 / 11 / 2015