TE REJAT E FUNDIT
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Te rejat e fundit

Dita botërore e sipërmarrjes femërore, nderohet SHGPAZ

19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me certifikatë mirënjohje nga UNDP Mali i Zi... (lexo të plotë)

Identifikimi i Sfidave Kryesore të Biznesit në Rajonin e Shkodres, Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat 15 / 09/ 2016

Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është identifikimi i sfidave kryesore të biznesit në Rajonin e Shkodres dhe propozimi i zgjidhjeve të mundshme për këto problematika...(lexo te plote)

SHPALLEN FITUESET E VLERËSIMIT KOMBËTAR “GRUAJA E VITIT 2015” , GRUAJA E VITIT NE KATEGORINE SHOQERI CIVILE - ZNJ. FLUTURA XHABIJA 14 / 04 / 2016

Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të Njeriut/CRCA Shqipëri dhe me mbështetjen e Olof Palme International Center, bënë sot publike fitueset e Vlerësimit Kombëtar “Gruaja e Vitit 2015" në Shqipëri... (lexo te plote)

Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar 09/ 04/ 2016

"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness Initiative... (lexo te plote)

FUQIZIMI EKONOMIK I GRUAS- TRYEZE E RRUMBULLAKET 06 / 04 / 2016

Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” - 30 MARS 2016

“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise Zhvillimit Rural dhe Adminstrimit te Ujerave... (lexo te plote)

Forumi ekonomik Shqiperi-Malte, 17-18 / 03 / 2016

Forumi ekonomik Shqiperi-Malte... (lexo te plote)

Ligji i Dhomave te Tregtise , 23 / 02 / 2016

Diskutim i hapur per ligjin e dhomave te tregtise. Lideri i kesaj nisme...(lexo te plote)

Young Women as Job Creators- WED-AFAEMME , 17 / 12 / 2015

WED-AFAEMME: Hapja e nje biznesi per te rejat dhe studentet nuk eshte mision i pamundur, madje nese ben nje plan te detajuar, nese mbeshtetesh nga grupi i interesit, si SHGPAZ, nga universitetet si UET dhe APB... (lexo te plote )

“Young Women as Job Creators” AFAEMME Project, 02 / 12 / 2015

“Young Women as Job Creators” Project. Projekti “AFAEMME “Gratë e Reja si krijuese të vendeve te punës”, i organizuar nga Shoqata e Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare të Shqipërisë synon të promovojë tranzicionin nga karriera arsimore drejt karrierës profesionale për studentet vajza... (lexo te plote)