TE REJAT E FUNDIT
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Buletinet Informative

Buletinet Informative Viti 2017

Buletin Informativ - Dhjetor 2017 Buletin Informativ - Nentor 2017 Buletin Informativ - Tetor 2017 Buletin Informativ - Shtator 2017 Buletin...
 More

Buletinet Informative Viti 2016

Buletini Informativ - Janar 2016 Buletini Infomativ -  Shtator 2016 Buletini Informativ - Tetor 2016 Buletini Informativ - Nentor 2016 Buletini...
 More

Buletinet Informative Viti 2015

Buletin Informativ - Janar 2015 Buletin Informativ - Shkurt 2015 Buletin Informativ - Mars 2015 Buletin Informativ - Prill 2015 Buletin Informativ - Maj...
 More

Buletinet Informative Viti 2013

Buletinet Informative Ketu do te gjeni buletinet informative te publikuara sipas viteve Buletini Informativ - Dhjetor 2013 Buletini Informativ - Nentor...
 More
Company email