TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...

Aktivitete te deges - Shkodra

Identifikimi i Sfidave Kryesore tė Biznesit nė Rajonin e Shkodres, Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat 15 / 09/ 2016

 Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat,Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i sfidave kryesore tė biznesit nė Rajonin e Shkodres dhe propozimi i...
 More

Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar 09/ 04/ 2016

 "Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI (Common Agrobusiness Initiative). Nje nisme vullnetare e 10 institucioneve publike dhe...
 More

Sfidat dhe pengesat financiare te femres ne biznes 14/ 09 / 2015

 Me perfaqesuesen e institutit gjerman te finances dhe menaxhimit ,ne takim me disa nga grate sipermarrese te qytetit te Shkodres , qellimi i ketij takimi eshte te mesohet rreth...
 More

TAKIM INFORMUES ME GRATE BIZNESMENE 01 / 09 / 2015

 Dhoma e tregtise Tiranė nė bashkėpunim me dhomėn e tregtise sė gjermanisė nė kuadėr tė projektit CEFTA, projekt ky qė ka synim marrėveshjen e lirė pėr vendet e Ballkanit ka...
 More

Dita e Liqenit - “Itineraret ndėrkufitare pėr fuqizimin e sistemit turistik dhe zhvillimin e turizmit” - Liqeni Shkoder.

  Projekti “Itineraret ndėrkufitare pėr fuqizimin e sistemit turistik dhe zhvillimin e turizmit” - Liqeni Shkoder. Nje projekt i finacuar nga Bashkimi Europian...
 More

Workshop nderkombetar ne kuader te projektit “Ballkani Perendimor”

Workshop nderkombetar ne kuader te projektit “Ballkani Perendimor” Me temat: Si te prezantohemi ne publik,organizimi dhe perllogaritja e aktiviteteve, rekrutimi i...
 More

Takim Konsultativ persa i perket Projektligjit mbi Zejtarine.

 Takim konsultativ pesa i perket Projektligjit mbi Zejtarine. Ne kete tryeze te rrumbullaket moren pjese perfaqesueset e Ministrise se mireqenies sociale dhe rinise, nje...
 More

Takim Informues dhe Diskutim me artizanet e Shkodres, Lezhes dhe zonave te Shkodres.

Informim dhe diskutim me Grate biznesmene te shoqates ne Shkoder. Artizanet e Shkodres, Lezhes dhe zonave te Shkodres, disa fshatrave me tradite artizanale, pėr rendesine e...
 More

Procesi i konsultimit te draftit final per projektligjin "PĖR KRIJIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KĖSHILLIT KOMBĖTAR PĖR SHOQĖRINĖ CIVILE"

 Procesi i konsultimit tė Draftit final pėr projektligjin "PĖR KRIJIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KĖSHILLIT KOMBĖTAR PĖR SHOQĖRINĖ CIVILE" ne Shkoder. AMSHC me perfaqesuesit e...
 More

Takim me grate sipermarrese - 2 Mars 2015, Shkoder

Anetaret e grupit te grave sipermarrese ne takimin e zyres se Shkodres. Pjesa e dyte Takimi me grate zejtare. Veprimtarite 2015-es; trajnimet dhe kualifikimet , brenda dhe...
 More
Company email