TE REJAT E FUNDIT
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Shoqata e Grave Profesioniste, Afariste e Zejtare te Shqiperise

  Shoqata e Grave Profesioniste, Afariste e Zejtare te Shqiperise. Rruga:Mujo ulqinaku, pallati:Kristian Konstruction,kati 1, apartamenti:9 Tirana-Albania phone/fax:00355 4 2235726 mob.0682763344, 0692572423 info.shgpaz@yahoo.com shgpaz.albania@yahoo.com fluturax5@gmail.com
Company email