TE REJAT E FUNDIT
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Publikime te SHGPAZ

KATALOGU U MENTOREVE, TETOR 2014

Te kontribuosh per njerezit e punes eshte nderim i merituar,  por te mbeshtetesh grate qe mbajne familjet e tyre me punen e  dores, me artizanat e biznes shume te...
 More

Vlerësim i kontekstit mjedisor për gratë sipërmarrëse në shqipëri

Hyrje Shoqata e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare (SHGPAZ) u kontraktua nga Organizata Ndërkombëtare e Punës (ILO), Grupi Mbështetës Teknik për Punën e...
 More
Company email