TE REJAT E FUNDIT
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Projekte

“Young Women as Job Creators” Project

  Project. Cfarë është projekti “Young Women as Job Creators” ,“Gratë e Reja si krijuese të vendeve te punës”, i organizuar nga Shoqata e Grave Profesioniste...
 More

STATEMENT OF ACTIVITIES, QUALIFICATIONS AND PROJECTS

Start- Women, Mbeshtetje per aktivizimin e potencialit te grave ne turizmin ruaral. Objektivi i Projektit eshte te ndihmoje zhvillimin e ndermarrjeve te vogla dhe te mesme te...
 More
Company email