TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...

Sfidat dhe pengesat financiare te femres ne biznes 14/ 09 / 2015

 Me perfaqesuesen e institutit gjerman te finances dhe menaxhimit ,ne takim me disa nga grate sipermarrese te qytetit te Shkodres , qellimi i ketij takimi eshte te mesohet rreth nevojave specifike dhe sfidave te femrave ne biznes! 14.09.2015 Shkoder
Company email