TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...

Procesi i konsultimit te draftit final per projektligjin "PĖR KRIJIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KĖSHILLIT KOMBĖTAR PĖR SHOQĖRINĖ CIVILE"

 Procesi i konsultimit tė Draftit final pėr projektligjin "PĖR KRIJIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KĖSHILLIT KOMBĖTAR PĖR SHOQĖRINĖ CIVILE" ne Shkoder. AMSHC me perfaqesuesit e shoqerise civile. Ky proces konsultimi udhėhiqet nga Ministria e Mirėqenies Sociale dhe Rinisė nė bashkėpunim tė ngushtė me AMSHC-nė dhe Grupin Teknik tė Punės. Pjesemarrja e 3 perfaqesueseve te SHGPAZ Shkoder ne kete takim. Data: 31 Mars 2015 ora: 9.30-11.00 Vendi: Qendra Rinore Arka, Shkoder
Company email