KUSH JEMI

Shoqata e Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare përfaqëson atë grup të grave dhe vajzave që e konsiderojnë biznesin e tyre si, humanizem, emancipim te kulturës dhe ekonomi së. SHGPAZ është një nga shoqatat më të vjetra në Shqipëri, e cila eshte krijuar në vitin 1992 dhe është e njohur në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare. Misioni i ketij grupi është emancipimi i grave shqiptare nëpërmjet rritjes së autoritetit të tyre në të gjitha profesionet, mjeshterite dhe sipermarrjet. Pa dyshim ne focus mbetet mbështetja, inkurajimi në aktivitetin e tyre ekonomik, professional e artizanal. Ndersa strategjia e shoqates është suporti real i zhvillimit te ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme të drejtuara nga gratë në Republikën e Shqipërisë.

ANETARET

Shoqata jone ka ne perberje biznese te ndryshme, sherbime dhe prodhime, ndertim dhe ligjshmeri, turizem dhe artizanat, shitblerje dhe IT, imobiliare dhe arkitekture, mobileri dhe mjekesi private etj.

Legjislacion

SHKGPAZ per drejtimin e saj mbeshtetet ne STATUTIN e te miratuar dhe aprovuar nga anetaret e saj dhe Gjykata e rrethit Tirane. ORGANET DREJTUESE TE SHOQATES 1. Asambleja e Pergjithshme e Anëtarëve te Shoqatës”SH.K.G.P.A.Z” 2. Keshilli drejtues 3. Kryetarja dhe Sekretarja e Shoqates

PUBLIKIME

Shgpaz gjate 20 viteve te aktivitetit te saj, ka publikuar nje seri botimesh gjithmone keto ne dobi te grave dhe vajzave sipermarrese. 1.Botimi i pare i SHGPAZ eshte libri " Ligji me mborn dhe mua" ne vitin 1998, ky liber eshte publikuar ne dy vellime. 2.Botim tjeter i Shgpaz eshte "Situata e gruas ne Shqiperi" ne vitin 2000. 3.Katalogu panairi kombetar "Shpirti i sipermarrjes femerore" viti 2004 4.Katalogu "Grate ne biznes" botur ne vitin 2008 5.Katalogu i sipermarresve Shiptare ne Bruksel, botuar ne vitin 2012 6.Katalogu i rrjetit te grave siperamarrese, botuar ne vitin 2013 7.Katalogu i mentoreve START-W, botuar ne vitin 2014 Gjithashtu SHGPAZ ka botuar cdo muaj buletinin e saj informativ, i cili gjate viteve ka ndryshuar formem dhe eshte permirsuar.
KALENDAR
FOTO GALERI
AKTIVITETE
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Anetaresohu

 • Per tu antarsuar ne SHGPAZ dhe per tu njohur me kushtet e anetarsimit mund te kontaktoni ne numrat e kontaktit: +355 4 22 35 726 ose ne adresen tone te e-mailit info.shgpaz@yahoo.com
  Kliko per me shume

Partnere / Lidhje

  PARTNERET VENDAS: METE, AIDA, Biznes Albania, AmCham- American Chamber of Commerce in Albania, MPCSSHB, Ministria e Turizmit dhe Zhvillimit Urban, Muzeu Kombetar, IDM, Partners Albania, Bashkia Tirane, Prefektura Kukes, Bashkia e Ersekes, Gender Integration, Komisioni i Iigjeve, Kristal Center, Conad, City park, Universiteti Talent- Durres, Universiteti Reald Vlore, Instituti Numani Fier, ASAG, DHTIT
 • PARTNERE TE HUAJ NE SHQIPERI
 • UN WOMEN, GIZ, Acer, ICE, EDEP, Banka UBA, EU Info Network, U.S Embassy-Tirana, Ambasada Austriake Tirane, EBRD, Tasco, PNUD, UNDP, SOROS, OECD
 • PARTNER TE HUAJ JASHTE SHQIPERIS
 • MBB, HWK, AIC, Camera di Commercio Ancona, SHZPAZ, ILO, SEECEL, GTF, AFAEMME, BALKANCOALITION
 • estProin dictum elementum
 • velitFusce euismod conse
 • Vestibulum iaculis lacinia

KONTAKT

Albanian national, professional, businesswomen and crafts association Rruga:Mujo ulqinaku, Pallati:Kristian Konstruction,kati 1, ap.9 Tirana-Albania phone/fax:00355 4 2235726 mob.0682763344, 0692572423 info.shgpaz@yahoo.com shgpaz.albania@yahoo.com fluturax5@gmail.com www.shgpaz.al
Company email