TE REJAT E FUNDIT
19-20 maj 2017, me rastin e ditës botërore të sipërmarrjes femërore, Znj.Flutura Xhabia nderohet me...
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i këtij aktiviteti rajonal është...
Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)

Photo Galeri

Shtator 2015
Gusht 2015
Korrik 2015
Qershor 2015
Maj 2015
Prill 2015
Mars 2015
Shkurt 2015
Janar 2015
Aktivitete te SHGPAZ Nentor 2014
Aktivitetete te SHGPAZ Dhjetor 2014
Aktivitete te SHGPAZ Qershor 2014
Aktivitete te SHGPAZ PRILL 2014
Aktivitete te SHGPAZ Maj 2014
Aktivitete te SHGPAZ Mars 2014
Aktivitete te SHGPAZ Janar-Shkurt 2014
Shtator- Tetor 2013
Shtator-tetor-nentor 2013
Lancimi i Projektit START-W,Panairi, lancimi i moduleve te trajnimit,trajnimet 2014
Dhjetor 2013
Barcelone 2013