TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...

Bukurije Tuzi
"Art Gips" ( )

Titulli: Drejtore Menaxhimi Fillimi i punes : 2000 Numri i punetoreve: 8
"Art Gips"
Pune suvatimime kartongjez,tavane (me forma te ndryshme) per zyra, shkolla, institucione te ndryshme, bare dhe restorante, shtepi etj. Punime me gips dhe polisterol perbrenda dhe perjashta, kolona, harqe, e shume dekore te tjera. Ka trajnuar shume punetore te cilet kane filluar biznesin e tyre .